Kategorije

21.11.2012. 12:52

Podrška Čanku i potpredsedničkim kandidatima

Gradski odbor podržao kandidaturu Nenada Čanka za predsednika, kao i kandidature Đorđa Stojšića, Aleksandra Jovanovića i Branislava Bogaroškog za potpredsednike LSV.

Gradski odbor sa kandidatima za potpredsednike stranke

Na IX sednici, održanoj 20. novembra, Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke.

Nakon predstavljanja svih kandidata, pristupilo se tajnom glasanju. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.

Između šest kandidata za potpredsednika stranke, Gradski odbor je odlučio da podršku da Đorđu Stojšiću (23 glasa), Aleksandru Jovanoviću (18 glasova) i Branislavu Bogaroškom (13 glasova).

Nikola Čuvardić (24 glasa) i Zoran Terzin (21 glas) su kandidati Gradske organizacije LSV Sombor za članove Glavnog odbora stranke.

IX izborni i programski Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine će biti održan 8. decembra u Novom Sadu, a somborsku organizaciju će predstavljati 38 delegata.