Kategorije

08.02.2011. 16:31

Omladinci izabrali novo rukovodstvo

Na redovnoj godišnjoj izbornoj Skupštini Gradske organizacije Omladine za novog predsednika izabran Strahinja Pekez, a za potpredsednika Vladimir Lakić.

Skupština Omladine

Gradska organizacija Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor održala je redovnu izbornu Skupštinu 7. februara 2011. godine. Prisutnima se obratio dosadašnji predsednik omladine Sava Brkić i pozvao goste da se obrate Skupštini. Reč su uzeli Ana Kandić, potpredsednica Omladine LSV, Milorad Ponjavić, generalni sekretar, Marko Lutkić, predsednik Gradske organizacije LSVO Novi Sad i Dragan Nenadov, odbornik LSV u Skupštini grada Sombora i doskorašnji potpredsednik LSVO.

Posle pozdravnih reči gostiju, predsednik je podneo izveštaj o radu u prethodnom periodu, nakon čega se pristupilo izboru novog rukovodstva. Za predsednika Gradske organizacije Omladine LSV Sombor izabran je Strahinja Pekez, za potpredsednika Vladimir Lakić, dok su članovi Gradskog odbora Slobodan Maričić, Dragana Đorđević i Darko Periškić. Skupštini se potom obratio novoizabrani predsednik Strahinja Pekez i izložio plan rada i aktivnosti Omladine u narednom periodu.

Generalni sekretar LSVO Milorad Ponjavić je na kraju poželeo uspeh u radu novom rukovodstvu Gradske organizacije Omladine LSV u Somboru.