Kategorije

15.04.2015. 14:49

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

Za predsednika Omladine LSV u Somboru je izabran Marko Terzin, a za potpredsednike su izabrani Ivica Kovačević i Đorđe Grujić.

Na redovnoj izbornoj Skupštini gradske organizacije Omladine lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor (LSVO Sombor) održanoj dana 14. aprila 2015. godine izabrano je novo rukovodstvo LSVO Sombor. Za predsednika je izabran Marko Terzin, a za potpredsednike su izabrani Ivica Kovačević i Đorđe Grujić. Pored njih su izabrani i članovi Gradskog odbora LSVO Sombor.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov koji je pozdravio sve prisutne i poželeo uspeh novom rukovodstvu.

Novi predsednik somborskog podmlatka LSV, Marko Terzin je izneo da će se, što se tiče aktivnosti LSVO u sledećem periodu, akcenat staviti na podsticanje mladih na aktivno učestvovanje u društvu, afirmaciji omladinskog preduzetništva, povećanje bezbednosti mladih, negovanje antifašističke tradicije, očuvanje životne sredine, promociju zdravih stilova života i rešavanje drugih pitanja koja se tiču mladih u Somboru i naseljenim mestima.