Kategorije

Novosti za Gradski odbor

 1. 21.04.2016. Obaveštenje

  7. Liga socijaldemokrata Vojvodine — Nenad Čanak

  Da tvoja deca ne napuste Sombor!

 2. 13.04.2016. Saopštenje za javnost

  LSV prikupila više od 70 hiljada potpisa za referendum

  Liga socijaldemokrata Vojvodine prikupila je više od 70 hiljada, od 100 hiljada potpisa koliko je potrebno za to da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta rekao je Radivoj Bata Đurić, predsednik Lige paora Vojvodine GrO LSV Sombor.

 3. 06.04.2016. Konferencija za štampu

  Osnivanje Pokrajinskog fonda za zdravstveno osiguranje – kao rešenje gorućeg problema u zdravstvu

  Povodom Svetskog dana zdravlja 7. aprila organizovana je Konferencija za medije na kojoj je govorila Nataša Terbec, predsednica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

 4. 30.03.2016. Saopštenje za javnost Nenad Đulinac

  Našim preduzetnicima i paorima iste subvencije kao i strancima

  Kompanije, firme, preduzetnici i poljoprivrednici u našoj zemlji moraju imati jednako pravo na subvencije i stimulacije kao i stranci.

 5. 23.03.2016. Konferencija za štampu

  Obezbeđenje SPS fizički nasrnulo na poslanike LSV

  Na vanrednoj konferenciji za medije, održanoj 23.03.2016. godine u 12 sati novinarima su se obratili kandidati za poslanike u Skupštinu AP Vojvodine sa teritorije grada Sombora.

 6. 23.03.2016. Izvod iz medija

  Grad oštećen za pola milijarde dinara

  Liga socijaldemokrata Vojvodine održala je konferenciju za novinare nakon odbijanja predloga za hitno sazivanje vanrednog zasedanja skupštine grada sa temom razrešenja situacije oko zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta i hapšenja građana Sombora.

 7. 19.03.2016. Saopštenje za javnost

  Zahtev za hitno sazivanje vanredne sednice skupštine grada Sombora

  Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Sombora Zoran Terzin poslao je danas predsedniku i sekretaru SG Sombor zahtev za hitno sazivanje vanredne sednice, na kojoj bi se kao jedina tačka dnevnog reda našlo razrešenje situacije vezane za državno poljoprivredno zemljište i hapšenje poljoprivrednika i građana Sombora.

 8. 18.03.2016. Saopštenje za javnost

  Otvoreno pismo gradonačelniku Sombora

  Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef Odborničke grupe LSV Sombor Zoran Terzin uputio je danas otvoreno pismo gradonačelniku Sombora Saši Todoroviću povodom uzurpacije državne zemlje u Somboru.
 9. 16.03.2016. Saopštenje za javnost Dragan Nenadov

  Čanak na čelu liste ZA BOLJU SRBIJU - SDS-LDP-LSV

  Liga socijaldemokrata Vojvodine na republičkim izborima nastupa u okviru koalicije SDS, LDP, LSV, a prvi na našoj zajedničkoj listi je Nenad Čanak.

 10. 24.02.2016. Saopštenje za javnost

  Somborskim porodiljama 130.000 dinara manje

  Skupština grada Sombora donela je odluku da se u budžetu za 2016 godinu umanji primanja nezaposlenim porodiljama i trudnicama.